Evde kıble nasıl bulunur

TAKİP ET

Acaba evinizin kıble yönü doğru mu? Evinizin kıble yönünü bulmak veya evinizin hassas bir şekilde kıble yönünü teyit etmek ister misiniz? Ev veya işyerinizin kıble yönünü güvenilir, hızlı ve doğru bir şekilde bulmak için online kıble bulma servislerini kullanabilirsiniz. İnternette uydudan programsız bir şekilde kıble yönünüzü bulmak için Arah Kiblat servisini sizlere önermekteyiz.

Kıble yönünüzü çevrimiçi haritalar yardımıyla bulmanızı sağlayan Arah Kiblat hassas bir şekilde kıble yönü hattınızı veren bir kıble bulma servisidir. Ayriyeten pusula ile kıble yönünü bulmak isteyenlere kıble açısı ve pusula için kıble derecelerini vermektedir. Konumunuzun kıble yönünü doğru şekilde bulmak veya bildiğiniz halde hassas bir şekilde teyit etmek için Arah Kiblat servisi işinizi ziyadesiyle görecek bir sitedir. İnternet üzerinden uydu vasıtasıyla evinizin veya işyerinizin çatısına kadar inerek kıble yönü hattınızı alabilirsiniz. Sadece cep telefonunuzda online iken konum servisini etkinleştirmeniz yeterlidir. Konum servisi aktif iken bu servise giriş yaptığınızda harita üzerinde bulunduğunuz konum işaretlenecek ve anlık olarak kıble yönü hattınız size verilecektir. Etrafınızdaki sokak, ev veya nesnelerden hareketle artık kıble yönünüzü saniyeler içerisinde tayin edebileceksiniz. Kıble yönünüzü ülke ve şehir seçimleri ile ilerleyerek harita üzerinde bulmak isterseniz bu servisin alt sayfalarını kullanabilirsiniz. Örneğin Indonesia’da bir şehrin kıble yönünüzü öğrenmek istediğinizde Arah Kiblat Indonesia üzerinde bulunduğunuz şehri seçmeniz gerekmektedir. Bulunduğunuz veya seçtiğiniz şehrin haritası üzerinde bulunduğunuz yere işaretçiyi sürüklemeniz yeterlidir. Anlık olarak kıble yönü hattınızı bu şekilde alabilirsiniz.

Kıble yönünüzü internet üzerinde Google Maps alt yapısını kullanarak online haritalar vasıtasıyla bulmak için https://www.arahkiblat.net adresini kullanınız. Doğru ve güvenilir kıble yönü için Arah Kiblat servisini önermekteyiz.