Eyüp Maçından Geriye Kalanlar

TAKİP ET

OYUNA GİRDİ GOL PASINI VERDİ

Kırmızı-Beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Cihan Kahraman, Eyüpspor maçının 79. dakikasında Celil Yüksel’in yerine oyuna dahil oldu. Sahada kaldığı süre boyunca etkili bir futbol sergileyen Cihan, 86. Dakikada Gaetan Laura’nın attığı golün de asistini yaptı.

BASKILARA BOYUN EĞMEDİ

Eyüpspor-Yılport Samsunspor maçının hakemi Gürcan Hasova, Spor Toto 1. Lig’deki ilk sınavını zirve yarışındaki iki takım arasında oynanan karşılaşmada verdi. 90 dakika boyunca başarılı bir yönetim sergileyen genç hakem, otoritelerden de tam not aldı. Hosova, 90 dakika boyunca kendisini baskı altına almaya çalışan rakip takım oyuncularına taviz vermeyerek alkış topladı.

TANQUE LİDERE PATLADI

6 haftadır gol atma başarısı gösteremeyen Kırmızı-Beyazlıların Brezilyalı futbolcusu Douglas Tanque, suskunluğunu lider Eyüpspor karşısında bozdu. Mücadelenin 65. dakikasında rakip fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu, 79. dakikada sakatlanarak yerini Ahmet Sagat’a bıraktı.

TECRÜBESİNİ KONUŞTURUYOR

Kırmızı-Beyazlıların sezon başında kadrosuna kattığı ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun vazgeçilmezi olan tecrübeli savunma oyuncusu Zeki Yavru, hocasının kendisine olan güvenini boşa çıkartmadı. Özellikli Eyüpspor maçında muhteşem oynayan ve yerinde müdahaleleriyle savunmanın adeta bel kemiği olan Zeki Yavru, attığı penaltı golüyle skora katkı da yapmayı başardı.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KAZANDILAR

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu galibiyeti Samsunspor'da görev yaparken hayatını yitiren ebediyen kalplerde yaşayacak olan futbolcularımıza, antrenörümüze ve kulüp personelimize adıyoruz” dedi. Kaptan Osman da, futbol şehitlerimizin anıldığı bu haftada aldıkları galibiyeti onlara armağan ettiklerini söyledi.

Futbol şehitlerimiz için kazanın ( HABERE GİTMEK İÇİN TIKLA )

BAŞLIĞIN HAKKINI VERDİLER… Eyüpspor-Yılport Samsunspor maçı öncesinde yaptığımız sayfaya, “Futbol şehitlerimiz için kazanın” başlığını atmıştık. Futbolcular da başlığın hakkını verdi ve 4-1’lik muhteşem bir zafer elde etti. 

Davut AKTAŞ 

Eyüpspor: 1 – Samsunspor: 4 (Maç Sonucu) (HABERE GİTMEK İÇİN TIKLA )