Eyüp'te Samsun rüzgarı

TAKİP ET

Şampiyonluk yolunda Atatürklü Arma'nın sevdasına kilometrelerce yol kat eden Samsunspor taraftarı, İstanbul'a akın etti.

Şampiyonluk yolunda Atatürklü Arma’nın sevdasına kilometrelerce yol kat eden Samsunspor taraftarı, İstanbul’a akın etti.

Gece saatlerinde yola çıkan ve maç saatine kadar İstanbul’da yaşayan Samsunluların ev sahipliğinde Eyüp kentinin çarşı içindeki tarihi ve turistik mekanlarını gezen Kırmızı-Beyazlılar, daha sonra Eyüp Stadyumu’nda kendilerine ayrılan deplasman tribünde takımlarını destekledi. 

‘Unutmadık Unutmayacağız’

Samsunsporlu futbolcular, 20 Ocak 1989 yılındaki elim kazada hayatını kaydeden ‘futbol şehitleri’ için özel olarak tasarlanan matemi simgeleyen ‘Kara Forma’ ile sahaya çıktı. Yine maç öncesinde ısınmada ‘son deplasman’ mottolu tişörtü giydi. Samsunsporlu futbolcular, seremoniye ‘Unutmadık, Unutmayacağız’ yazılı pankartla çıktı. 20 Ocak anısına hazırlanan ‘kara forma’ ve tişörtler, Store55 mağazalarında ve store55.com.tr’de satışa çıktı.

Tribünler doldu taştı!

Samsunspor’un zorlu deplasmanında protokol tribünü ve VİP bölümleri adeta Samsunlularla doldu taştı. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor Derneği Yöneticisi ve SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşcı, Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Genel Başkanı Osman Yılmaz ve İstanbul’da yaşayan Samsunlu iş insanları Kırmızı-Beyazlıları yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, Westerlo Başkanı Oktay Ercan, Samsunspor’un eski Teknik Direktörü Fuat Çapa, Eyüp ilçesinin protokol üyeleri ve ulusal medyanın temsilcileri takip etti. N. Alper CABBAR