Farklı Tarz Ve Özellikte Pedallı Çöp Kovası

TAKİP ET

Çöp kovası hem ortamın hem de birçok alanın dağınıklığını temizler. Hijyen ürünleri olarak da kullanılan pedallı çöp kovası ortamlara düzeni getirir. İnsan sağlığına zararlı atıkların bir yerde toplanarak uzaklaştırılması için üretilen çöp kovasının farklı özellikte üretilen modelleri bulunur. Pedallı çöp kovası ne kadar iyi özelliklerde olursa ortamlar o kadar hijyenik ve derli toplu olur. Çöp kovası her ne kadar işlevsel bir ürün olsa da farklı tarz ve özelliklerde olması sayesinde ortama dekoratif bir görüntü de sağlar. Bauboss firması farklı tarz ve özellikte pedallı çöp kovasını müşteri memnuniyeti amacı ile üretir. Her işletmenin çöp kovasından beklentisi farklıdır. Bu yüzden de tasarladığı ürünlerde görüntü, şekil, renk ve kullanılan malzeme gibi çeşitli özellikleri de göz önünde bulundurur. Bu sayede her kesimden ve tarzdan pedallı çöp kovası modelleri üretir.

Bauboss pedallı çöp kovası modelleri her ihtiyaca cevap veren özelliklerde üretilir. Ev, iş yeri, alışveriş merkezleri, restoran ve cafe gibi yerlerde kullanılabilecek çok sayıda Bauboss pedallı çöp kovası seçenekleri bulunur. Bauboss modellerinden Lenox çöp kovası sallanır kapaklı olup parlak ve krom kaplamalı plastikten üretilmiştir. Kapanma ayarı da kolayca değiştirilebilir. Siyah ve beyaz renkli ürün 18.5 X 25.5 cm ölçülerindedir. Toskana çöp kovası kare şekilde üretilmiş olup şeffaf siyah ve altın renklerindedir. Bunun dışında gri 6 lt hacminde bulunan modeli de vardır. Banyo dekorasyonunda şıklığı ve görselliği ön planda tutanlar için özel olarak üretilmiştir. Klar çöp kovası beyaz plastik malzemeden üretilmiştir ve kare şeklindedir. Bu model çöp kovası serisinin sabunluk ve farklı banyo aksesuar seçenekleri bulunur. Bety siyah çöp kovası pedallı çöp kovası çeşitlerinden olmasa da mekanlarınıza şıklık katıyor. Seramik malzemeden üretildiği için el boyaması yapılarak üretilmiştir. Koyu renk banyolarda kullanım için ideal bir üründür. Bauboss Rustik Taşlı çöp kovası da pedallı olmayan çöp kovası çeşitlerindendir. Banyo, tuvalet ve farklı mekanlarda zarafet sevenler için tasarlanmıştır. Nely çöp kovası farklı banyo aksesuar setinin bir parçası olarak tasarlansa da her mekana şıklık ve işlevsellik katar. Şeffaf plastik malzemeden üretildiği için attığınız çöpleri kolayca seçebilirsiniz. Bauboss 80 lt hacminde bulunan hassas kapak geri dönüşüm çöp kovası pedallı olmasa da geri dönüşüm malzemelerini ayırmak için oldukça kullanışlıdır. Doğa dostu olarak tasarlanan geri dönüşüm çöp kovası sayesinde ofis, iş yeri ya da ev gibi mekanlarda geri dönüşüm malzemeleri biriktirebilirsiniz.

Çöp kovası modellerinde özellikle pedallı tercih edenler için farklı ürün seçenekleri de bulunur. Bauboss pedallı çöp kovası modellerinde firma farklı renkler kullanmış. Mürdüm, kırmızı, beyaz, pembe, gümüş, altın gibi renklerde 5 lt hacminde pedallı çöp kovası seçenekleri vardır. Bunlar dışında 3 lt, 12 lt ve 30 lt hacminde pedallı çöp kovası serileri de vardır. Kullanacağınız alanın büyüklüğüne ya da çöp çıkarma durumuna göre değişkenlik gösterir. Bu serilerde olan pedallı çöp kovası parlak krom malzemeden üretilmiştir. Ürün çapı ve boyu hacmine göre farklılık gösterebilir. Evlerde kullanım için de oldukça ideal olan Bauboss pedallı çöp kovası modelleri için www.bauboss.com sitesine bakarak daha iyi karar verebilirsiniz.

İş yerleri, otel, tatil yerleri, restoran, cafe gibi yerler için çatı tipi sallanır kapaklı, köşe çöp kovası, küllüklü çöp kovası, kare çemberli çöp kovası gibi seçenekler de vardır. Bu ürünler dış mekanlarda bile kullanım kolaylığı sağlar. Paslanmaz ve su geçirmez özellikleri sayesinde uzun süre dayanıklıdır. İşletmeler ve iş yerleri için düşünülmüş farklı tarz ve özellikte pedallı çöp kovası seçenekleri ile temizlik ve düzeni sağlayabilirsiniz. Bauboss firması uzun yıllardır sadece banyo aksesuarları konusunda değil otel, yurt, tatil yerleri, cafe ve restoran gibi yerler için de banyo aksesuarları ve hijyen ürünleri üretmektedir. Sektörde toptan ve perakende tedarik zinciri sağladığı için birçok işletme tarafından da tercih edilir. Virüs ve bakterileri kontrol altına alabileceğiniz alan sağlarken diğer yandan ortamlara düzeni getirir. İsterseniz evinizde isterseniz de iş hayatında uygun pedallı çöp kovası seçenekleri ile hijyen ve kaliteye sahip olabilirsiniz.