Fatih Erbakan, Rize'deki İftar programına katıldı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Rize'de düzenlenen bir iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Erbakan, bir düğün salonundaki iftar programında, Ramazan ayının özellikle Gazze başta olmak üzere tüm ezilenlerin ve mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını diledi.

Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye genelinde güçlü bir şekilde etki gösterdiğini belirten Erbakan, "Meydanlar, caddeler ve sokaklar, milletimiz hep bir ağızdan Yeniden Refah ve Milli Görüş diyor. Bu gerçeği, Türkiye'nin dört bir yanında açıkça görüyoruz." şeklinde konuştu.

Partisinin üye sayısının son durumu hakkında bilgi veren Erbakan, "Bugün itibarıyla partimizin üye sayısı 475 bini aştı. Son 6 ayda üye sayımız 260 binden 475 bine yükseldi. Bu, yüzde 85'lik bir büyümeye tekabül ediyor. Bu kadar hızlı bir büyüme diğer siyasi partilere nasip olmuyor. Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir. Milletimiz, büyük bir ilgi göstererek Yeniden Refah'a yöneliyor. Değişimin, kurtuluşun ve umudun adresi olarak Yeniden Refah Partisi'ni görüyor." ifadelerini kullandı.

Erbakan, konuşmasının ardından partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı.

yeniden refah partisi fatih erbakan rize iftar