Feci Kaza: Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Sakarya'da yaşanan trajik bir kaza, kamera görüntülerine yansıdı. Hızla ilerleyen aracın lastiği patlayınca kaldırımda yürüyen bir kadına çarpması sonucu meydana gelen feci olay, görenleri dehşete düşürdü.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, duble yolda hızla ilerleyen ve lastiği patlayan bir Tofaş marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan 58 yaşındaki kadın, olay yerinde hayatını kaybederken, feci kaza anı araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, sabah saat 08.49’da Kocaali-Karasu D-010 duble yolu Aşağı Aziziye Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Yolun kenarında kaldırımda yürüyen ve adliye personeli olduğu belirlenen 58 yaşındaki Zahide Saatçi’ye, hızla ilerlerken lastiği patlayan E.E. idaresindeki 54 AGG 236 plakalı Tofaş marka otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüsü de yaralandı ve araç hurdaya döndü.

Feci kaza anı ise araç içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızla ilerleyen otomobilin lastiği patlayarak kaldırımda yürüyen kadına çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor. Çarpmanın etkisiyle kadının metrelerce savrulması ve aracın taklalar atarak yol kenarına uçması kameralara yansıdı.

Feci Kaza Trafik Kazası sakarya sondakika samsun haber