Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarında Salonda Çalıştı

TAKİP ET

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürürken, Edin Dzeko'nun tedbir amaçlı olarak salonda kondisyon idmanı gerçekleştirdiği belirtildi.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 24 Şubat Cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki ilk bölüm basına açık olarak gerçekleştirildi.

Isınma koşuları ile başlayan antrenman, istasyon çalışmaları ve top kapma idmanıyla devam etti. Kaleciler ise yeni kaleci antrenörü Sandro Zufic yönetiminde özel çalışmalar gerçekleştirdi. Ancak, sakatlığı devam eden Joshua King antrenmanda yer almazken, kas yorgunluğu ölçümü yapılan Edin Dzeko, tedbir amaçlı olarak ayrı bir salonda kondisyon idmanı gerçekleştirdi.

Sakatlığını atlatan Fred, ilk bölümde takımla birlikte çalışırken, daha sonra özel bir program dahilinde antrenör eşliğinde özel bir antrenman gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli ekip, idmanın basına kapalı bölümünde taktik çalışmalarına ağırlık verdi. Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

sporcu futbolcu fenerbahçe Süper Lig Edin Dzeko