Fenerbahçe'den PFDK'ya Sevk Edilecek Oyuncular Belli Oldu

TAKİP ET

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gergin maçın ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun PFDK'ya sevk edilecek oyuncuları belirlendi. Oyuncuların disiplin kuruluna hesap vereceği gelişme, Türk futbolunda büyük bir tartışma başlattı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki çekişmeli maçın ardından yaşanan olaylar, Türk futbolunda büyük bir yankı uyandırdı. Maçın sonunda saha içinde ve tribünlerde yaşanan gerginlikler ve tartışmalar, futbol camiasını derinden sarsarken, olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) harekete geçti. TFF Hukuk Müşavirliği'nin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilecek oyuncuları kısa sürede açıklayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe cephesinden Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat'ın PFDK'ya sevk edileceği belirtildi. Bu isimlerin, maç sırasında yaşanan olaylarla ilgili disiplin kuruluna hesap verecekleri bildirildi. Özellikle saha içindeki gerginlik ve tribünlerdeki olaylarla ilgili olarak oyuncuların sorumlu tutulacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin ise olası sevkler için hazırlıklı olduğu ve gerekli önlemleri aldığı ifade edildi. Sarı-lacivertli kulübün, oyuncularının maç esnasında maruz kaldığı ağır tahrikler ve saldırılar konusunda güçlü deliller sunarak savunma gerçekleştireceği belirtildi. Kulübün, oyuncularının kendilerini savunma haklarını en etkili şekilde kullanacakları vurgulandı.

Fenerbahçeden PFDKya Sevk Edilecek Oyuncular Belli Oldu Fenerbahçe-Trabzonspor pfdk samsunspor Samsun haber Türkiye Futbol Federasyonu