Fenerbahçe, Galatasaray'ın Açıklamalarına Hızlı Yanıt: 'Paradoks'

TAKİP ET

Fenerbahçe, Galatasaray'ın hakemler, TFF ve yayıncı kuruluş hakkındaki açıklamalarına hızlı bir yanıt verdi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın geçmişte TFF'ye ve Türk hakemlerine olan güvenini örneklerle hatırlatarak "paradoks" vurgusu yaptı.

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın son açıklamalarına hızlı bir şekilde yanıt verdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray'ın geçmişte Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) ve Türk hakemlerine güvendiğine dair örneklerle "paradoks" vurgusu yapıldı.

Fenerbahçe'nin açıklamasında, Galatasaray'ın daha önce TFF'ye olan memnuniyetini dile getiren söylemler ve Türk hakemlerine olan güven ifadeleri örneklendirilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"PARADOKS: Görünüşte doğru olan bir ifade veya ifadeler topluluğunun, bir çelişki oluşturması, sezgiye karşı bir sonuç oluşturması anlamındaki kelimedir. ÖRNEK: 3 Mart 2024: Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yabancı hakem isteğine yanıt: 'Türk hakemlerine güveniyoruz!' 14 Aralık 2023: Soru: 'TFF'den memnun musunuz?' Dursun Özbek: 'Böyle bir soruyu kabul etmiyorum. Federasyon bizim federasyonumuz. Futbolun akışı içinde yapılması gerekenler, düzeltilmesi gerekenler varsa istişare edilir. Bu federasyonu 6 ay önce biz seçtik.'"

Galatasaray'ın hakemler, TFF ve yayıncı kuruluş hakkındaki eleştirileriyle ilgili yapılan bu açıklama sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Fenerbahçe Galatasaray Açıklama paradoks tff süper lig maç futbol samsunhaber spor gündem haber