Fenerbahçe, Süper Kupa Maçına U19 Takımıyla Çıkacak

TAKİP ET

Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olayların ardından alınan radikal bir kararla, Fenerbahçe yönetimi, Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı aldı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazanan Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak olan müsabaka, ATV'den canlı yayınlanacak ve Karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Ancak, Fenerbahçe'nin maç öncesi aldığı radikal bir karar gündemi sarsmış durumda. Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylar sonrasında, 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyen kulüp yönetimi, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkma kararı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bu talebi kabul etmemesi üzerine, sarı-lacivertli ekip, yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacak.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz, 'Taraftar gitmesin' dediğimiz zaman bizim A Takımımızın gitmeyeceğini, 90 dakikalık bir maç olmayacağını buradan net bir şekilde izah ediyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa hakem Volkan Bayarslan samsunspor samsun haber Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik