Fenerbahçe, Süper Kupa Maçının Ertelenmesi İçin TFF'ye Resmi Başvuruda Bulundu

TAKİP ET

Fenerbahçe, Süper Kupa Finali'nin ertelenerek mayıs ayında oynatılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulundu. Konferans Ligi çeyrek finali ve Olympiakos'un maçının ertelenmesi gerekçe olarak gösterildi. Galatasaray ise henüz bir açıklama yapmadı.

Fenerbahçe, 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali'nin ertelenerek maçın mayıs ayında oynatılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulundu. Sarı lacivertli kulüp, Konferans Ligi çeyrek finali ve Yunanistan Federasyonu'nun Olympiakos'un maçını ertelemesini gerekçe gösterdi. Yunanistan ekibinin 14 Nisan'da PAOK ile oynayacağı maç federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

Fenerbahçe'nin bu talebi sonrasında gözler Galatasaray'ın alacağı tavıra çevrildi. Ancak Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Galatasaray'ın Durumu

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının ertelenmesi talebinin ardından Galatasaray cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak TFF'nin daha önce belirlediği tarih olan 7 Nisan'da maçın oynanacağı şeklinde bir duyuru yapılmıştı.

Fenerbahçe'nin Nisan Ayı Fikstürü

Fenerbahçe'nin nisan ayında oynayacağı maçlar ise şu şekilde:

3 Nisan 2024: Trendyol Süper Lig 31. Hafta - Adana Demirspor

7 Nisan 2024: Turkcell Süper Kupa - Galatasaray

11 Nisan 2024: Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final 1. Maç - Olympiakos (D)

14 Nisan 2024: Trendyol Süper Lig 32. Hafta - F. Karagümrük (D)

18 Nisan 2024: Konferans Ligi Çeyrek Final Rövanş - Olympiakos

21 Nisan 2024: Trendyol Süper Lig 33. Hafta - Sivasspor (D)

28 Nisan 2024: Trendyol Süper Lig 34. Hafta - Beşiktaş

Fenerbahçe Süper Kupa Maçının Ertelenmesi TFFye Resmi Başvuru Fenerbahçe in Nisan Ayı Fikstürü Galatasarayın Durumu spor futbol samsunhaber gündem haber