Fenerbahçe, Süper Lig'de Yarın Beşiktaş'ı Ağırlıyor

TAKİP ET

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, yarın sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. İşte derbi öncesi takımların son durumu ve maçla ilgili detaylar...

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın Ülker Stadı'nda oynanacak olan derbi maçı, saat 19.00'da başlayacak ve Volkan Bayarslan tarafından yönetilecek.

Fenerbahçe, geçen hafta deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında önemli bir puan kaybı yaşamıştı.

İsmail Kartal'ın önderliğindeki sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Jayden Oosterwolde, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Ayrıca, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. Beşiktaş'ta ise Jonas Svensson'un yanı sıra Bakhtiyor Zaynutdinov, Serkan Emrecan Terzi ve Tayfur Bingöl sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

Ancak Semih Kılıçsoy ile Onur Bulut'un tedavileri tamamlandı ve derbide sahada olabilecekler. Beşiktaş, bu sezon oynadığı 3 derbiden de mağlup ayrıldı ve hayal kırıklığı yaşadı.

Teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetimindeki siyah-beyazlılar, Fenerbahçe karşısında 6. maçına çıkacak.

Bu sezon Serdar Topraktepe yönetiminde 5 maça çıkan Beşiktaş, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

fenerbahçe beşiktaş süper lig fenerbahçe-beşiktaş maçı maç ne zaman nerede süper lig 34. hafta derbi öncesi takımların son durumu spor futbol samsun haber gündem haber