Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise Maçı Yarın: Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

TAKİP ET

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geliyor. Maç, yarın RSC Anderlecht Stadı'nda saat 23:00'te başlayacak. Karşılaşmanın yayını ise EXXEN kanalından izlenebilecek. İşte maç öncesi detaylar ve Fenerbahçe'nin eksikleri...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise ile yarın karşılaşacak. Maç, RSC Anderlecht Stadı'nda saat 23:00'te başlayacak. Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro'nun yöneteceği müsabaka, EXXEN kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Sarı-lacivertli takım, H Grubu'nu lider tamamlayarak direkt olarak son 16 turuna katılma başarısı gösterdi. İlk maçta avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak olan Fenerbahçe, deplasmandaki mücadelesinin ardından rövanşı 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynayacak.

Fenerbahçe'de sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek oyuncular arasında İrfan Can Kahveci ve Joshua King bulunuyor. Ayrıca, UEFA kadrosunda yer almayan İsmail Kartal, Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da takıma katkı sağlayamayacak.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Akyüz, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Leonardo Bonucci, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Rade Krunic, Fred, Sebastian Szymanski, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Bright Osayi-Samuel, Michy Batshuayi.

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maç yarın saat kaçta hangi kanalda yayın uefa avrupa konferans futbol gündem haber