Fenerbahçe Yarın Fatih Karagümrük'e Konuk Olacak

TAKİP ET

Fenerbahçe yarın, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Sarı-lacivertliler, ligde oynadığı 31 maçta 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 82 puan topladı ve Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Son 6 maçını kazanarak 18 puan toplayan İsmail Kartal'ın öğrencileri, deplasmanda mağlup olmayan tek takım durumunda. Fenerbahçe, rakip sahada çıktığı 15 maçın 14'ünü kazanırken 1 beraberlik aldı.

Ancak Fenerbahçe'de VavaCars Fatih Karagümrük maçı öncesinde 8 eksik bulunuyor. Belindeki rahatsızlık sebebiyle Cengiz Ünder'in yanı sıra sakatlık yaşayan Rodrigo Becao ve Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra cezalı Oosterwolde bu maçta forma giyemeyecekler. Alexander Djiku, Joshua King, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski ve kaleci İrfan Can Eğribayat da maçta yoklar.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, VAR koltuğunda yabancı hakemlerin oturacağını açıkladı. İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda ve Portekiz futbol federasyonlarından gelen talepler kabul edildi ve yarınki maçlarda yabancı hakemler görev yapacak.

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, lig tarihinde 16. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 15 lig maçında Fenerbahçe 10 kez galibiyetle ayrılırken, 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Fatih Karagümrük, sarı-lacivertliler karşısında 1 kez galibiyete uzandı. Fenerbahçe, bu maçlarda 26 gol atarken kalesinde 17 gol gördü.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile deplasmanda 7 kez karşılaştı ve bu maçların 4'ünü kazandı, 3'ünde berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin attığı 12 gole, Fatih Karagümrük 8 golle karşılık verdi.

İki takım arasındaki maçlarda sarı-lacivertli ekip, 6 kez sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Geçen sezon oynanan müsabaka ise iki takım arasındaki en gollü maç oldu ve Fenerbahçe, uzatma dakikalarında Batshuayi'nin golüyle skoru 5-4'e getirerek 3 puana uzandı.

Fenerbahçe Yarın Fatih Karagümrüke Konuk Olacak fenerbahçe fatih karagümrükspor maç futbol spor samsun haber gündem haber