Filistinli ve Bir Iraklıyı Soyan 6 Şüpheli Tutuklandı

TAKİP ET

İstanbul'un Avcılar ilçesinde gerçekleşen olayda, evine girdikleri Iraklı bir kişiyi bağlayan ve para ile köpeğini çalan 6 Filistinli şüpheli, polis tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Denizköşkler Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre, Irak uyruklu bir kişinin evine giren 5 Filistinli, ev sahibini ellerini ve ayaklarını bağladı. Şüpheliler daha sonra evde arama yaparak 3 bin dolar, 2 bin lira, ziynet eşyaları, saat, kredi kartları ve köpeği alarak kaçtı. Mağdur bir süre sonra kendi imkanlarıyla ellerini çözerek polise haber verdi.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin çalışması sonucunda, şüphelilerin Ambarlı Mahallesi'nde bir sokakta bir binaya girdikleri tespit edildi. Polis ekipleri, şüphelilerin adresini belirledikten sonra eve operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında S.A., M.A., A.A., H.A., N.E.G. ve A.G. isimli 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evde çaldıkları kartlar, belgeler ve köpeğin yanı sıra çok sayıda hap şeklinde uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Şüphelilerin evden kaçtıkları anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Filistinli ve Bir Iraklıyı Soyan 6 Şüpheli Tutuklandı İstanbul Avcılar ilçesi Denizköşkler Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi ıraklı filistinli 6 şüpheli tutuklandı asayiş samsun haber güdem haber