Final Serisinde İlk Maç

TAKİP ET

Samsunspor Basketbol, TBL play-off final serisi ilk maçında Beysu Konyaspor Basketbol ile kendi taraftarı önünde karşılaşacak. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanacak olan zorlu mücadele saat 18.00'da start alacak. 

Türkiye Basketbol Ligi play-off final serisi ilk maçında Samsunspor Basketbol, bugün kendi taraftarı önünde Beysu Konyaspor Basketbolu konuk edecek. Zorlu müsabakanın hazırlıklarını Başantrenör İlker Salman nezaretinde tamamlayan Kırmızı-Beyazlı ekipte moraller yerinde. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanacak olan zorlu mücadele saat 18.00'da başlayacak. 


EKİM'DEN DESTEK ÇAĞRISI

TBL play-off final serisi ilk maçında bugün Beysu Konyaspor Basketbol ile karşılaşacaklarını dile getiren Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Emre Ekim, "Finalin ilk maçını bugün oynayacağız. Zor bir maç olacak. Diğer müsabakalar gibi bu maçta da en büyük gücümüz taraftarlarımız olacak. Evimizde oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın inanılmaz desteği oldu. Serinin ilk maçında da aynı desteği vereceklerine inanıyorum" diye konuştu.
Zekai Anıl