Fitness Eğitmeni Erbay Karakaya: "En büyük başarım hayallerimin gerçekleştiği bu yolda fitness eğitmeni olarak çalışabilmek"

TAKİP ET

Yetkilisi olduğum Loca FitnessClup 7/24’te düzenli olarak antrenörlük yapmaya devam ediyorum. Çocukken kurduğum hayallerimi yaşamak beni çok mutlu ediyor. Bunun dışında yalnızca salonumuza gelen kişilere değil sosyal medya üzerinden takip eden kişilere de yol gösteriyorum. Instagram’da1.1 milyon takipçili bir hesabım var.

İnsanlar beni takip etmeyi ve eğitim videolarımı izlemeyi oldukça seviyor. Bunun gururu da benim en büyük başarılarım arasındaki yerini şimdiden aldı. Bundan sonraki hayatımda spora daha çok önem vereceğim fakat bu dönemde biraz yoğunluğum var çok fazla ilgi ve talep görüyorum. Benden eğitim almak isteyen binlerce insan var bunların arasında ünlülerde var ama bende ayrım yok tabikide herkes eşittir o yüzden bundan sonraki dönemde biraz özel  eğitimlere ara vereceğim. Çünkü  çok yoğunluk var ama bir süre sonra 1 ay veya 2 ay sonra tekrar  özel  ders vermeye  devam edeceğim dedi.