Fuat Çapa'dan ince dokunuş! İşte Samsunspor'un 11'i

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, yeni transferlerden Sheldon Bateau'ya ilk 11'de şans verirken, Hasan Kılıç formasına kavuştu. Antalya kampında uzun süre tedavi gören Savicevic ise kadroda yer almadı.

SHELDON BATEAU İLK 11'DE
Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Balıkesirspor maçında ilk 11'de yeni transferlerden sadece defans oyuncusu Sheldon Bateau'ya formayı verdi. Yeni transferlerden Tolcay Ciğerci ise yedek kulübesinde yer aldı. Kaleyi Nurullah Aslan'a teslim eden başarılı teknik adam, beklerde Alaaddin Okumuş ve Soner Gönül, stoperlerde de Yunus Emre Çift ve Sheldon Bateau'ya görev verdi. 

HASAN FORMASINA KAVUŞTU 
Devre arasında Samsunspor'dan ayrılacağı iddia edilen ve Başkan Yüksel Yıldırım'la yaptığı görüşme sonrasında kalma kararı alan Hasan Kılıç yeniden formasına kavuşurken, ilk devrede stoperde Yunus Emre ile oldukça başarılı bir ikili olan Osman Çelik, eski görev yerine döndü. Orta sahada Osman ve Hasan'a ilk devrede oynadığı futbolla büyük takdir toplayan genç oyuncu Cihan Kahraman eşlik etti. 

SAVİCEVİC KADRODA YER ALMADI
İlk 11'de kaptan Yasin Öztekin ve Fofana, gol silahı olarak ise Tomane kaldığı yerden devam ederken, Antalya kampında uzun süre tedavi gören Savicevic, kadroda yer almadı. Yedek kulübesinde Aykut, Bah, Ali Kılıç, Burak, Berk, Tolcay, Çinari, Melih Okutan, Hüseyin ve Muhammet, Fuat Çapa'dan forma şans bekledi. Yeni transferler defans oyuncusu Talha Ulvan ve golcü Junior Tallo, kadroda yer almadı.

Haber: N. Alper Cabbar