Fuat Köse, Şenlikoğlu'nun Mal Varlığını Açıklamasını İstiyor: 'Kafasını Kuma Gömdü!

TAKİP ET

CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun mal varlığını açıklamamasını eleştirerek, 'Giresun halkı, 60 ay boyunca aldığınız maaşla sahip olduğunuzu merak ediyor. Şeffaflık ilkesine uymayarak güven kaybediyorsunuz.' dedi. Köse, 31 Mart'ta adil, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetimle Giresun'u buluşturacaklarını belirtti.

Giresun kamuoyunda büyük yankı uyandıran mal varlığı tartışmalarında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, rakibi Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nu mal varlığını açıklamaya davet etti. Şenlikoğlu'nun bu çağrılara yanıt vermemesi üzerine Köse, sert bir dille eleştirilerde bulundu.

Köse, yaptığı açıklamada, "Sanırım açıklanmayacak bir maddi servete sahipsiniz. Giresun halkı, 60 ay boyunca aldığınız belediye başkanlığı maaşı ile sahip olduklarınızı merak ediyor. Her gittiğiniz yerde elinizde kitapçıkla hesap vermeye geldik diyorsunuz, ancak çağrılara cevap veremiyorsunuz. Giresun halkı size gerçek hesabı soruyor, hodri meydan!" şeklinde konuştu.

Şenlikoğlu'nun mal varlığını açıklayamamasının güven kaybına neden olduğunu belirten Köse, "31 Mart'ta Giresun'a adil, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetimi biz getireceğiz. Giresun halkı, yönetimde şeffaflığı ve hesap verebilirliği bekliyor." ifadelerini kullandı. Giresun seçmeninin bu konuda merakla beklediği gelişmeler, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak gibi duruyor.

giresun chp Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tepki açıklama siyaset gündem haber samsunhaber