Futbol şehitlerimiz için kazanın

TAKİP ET

Samsunspor, Süper Lig yolunda belki de en önemli sınavını yarın deplasmanda Eyüpspor karşısında verecek. Saat 16.00'da başlayacak maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak

TEK HEDEF GALİBİYET
Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda yarın Eyüpspor’un konuğu olacak. Süper Lig yolunda belki de en önemli sınavını verecek olan Kırmızı-Beyazlılarda tek hedef, futbol şehitlerimizin anıldığı haftada sahadan 3 puanla ayrılmak ve camiaya büyük bir mutluluk yaşatmak. 

HASOVA’NIN İLK SINAVI
Mücadeleyi Spor Toto 1. Lig tecrübesi hiç bulunmaması nedeniyle bu maça atanması çok eleştirilen Ankara bölgesi hakemlerinden Gürcan Hasova yönetecek. Eyüp Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak ve ligin zirvesini yakından ilgilendirecek olan karşılaşma, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

3 PUAN İÇİN OYNAYACAĞIZ

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eyüpspor maçının her iki takım açısından da çok büyük önem taşıdığını söyledi. Mücadelenin zevkli ve bir o kadar da çekişmeli geçmesini beklediğini ifade eden Eroğlu, “Rakibimiz kaliteli bir kadroya sahip ve ligin lideri. Amacımız kazanmak ve Süper Lig yolunda büyük bir avantaj elde etmek. Bu zorlu mücadelede öncesinde oyuncularıma güvenim de inancım da tam. 3 puan için oynayacağız ve bunu başarabilmek için sahada elimizden geleni yapacağız” dedi.

TARAFTAR İNANIYOR

Kırmızı-Beyazlıların yarın oynayacağı Eyüpspor maçında Yılport Samsunsporlu taraftarların kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurması bekleniyor. Her deplasmanda olduğu gibi İstanbul’daki mücadelede de takımlarını yalnız bırakmayacak olan taraftarlar, galibiyet yolunda takımlarına inanıyor.  Davut AKTAŞ