Galatasaray'dan TFF Başkanı'na İstifa Çağrısı: Kirli Eller ve Adaletsizlik

TAKİP ET

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa maçında kazanılan tartışmalı penaltı sonrası sert bir açıklama yaparak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve federasyonun tüm kurullarını istifaya davet etti. Sarı-kırmızılılar, adaletsizliğe ve sosyal medya terörüne sessiz kalındığını belirterek, "Tarihin en kötü TFF Başkanı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı ve son dakikalarda kazanılan penaltı kararı sonrasında yaşananlara sert tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Bu olayın ardından Galatasaray Kulübü, bir basın açıklaması yaparak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve federasyonun tüm kurullarını istifaya davet etti. Açıklamada, federasyonun tehditlere boyun eğdiği, adaletli bir tavır sergilemediği, toplumsal bölünmeye neden olduğu ve Türk futbolunu bir sorunlar yumağına dönüştürdüğü eleştirileri yer aldı. Galatasaray, Mehmet Büyükekşi'yi "tarihin en kötü TFF Başkanı" olarak nitelendirerek, onun ve tüm kurullarının derhal istifa etmesi gerektiğini belirtti.

tff Galatasaray fenerbahçe süper lig dursun özbek