Galatasaray, Fernando Muslera İle Gelecek Hakkında Son Kararını Veriyor

TAKİP ET

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Sarı-kırmızılı yönetim, Uruguaylı kaleci ile geleceği hakkındaki son kararını verebilmek adına yakın gelecekte bir görüşme yapacak.

Galatasaray'da 13 yıldır görev yapan ve kulübün efsane isimleri arasına adını yazdıran Muslera'nın sözleşmesinin sona erecek olması, taraftarlar arasında merakla bekleniyor. Başkan Dursun Özbek'in talimatıyla başlayan temaslar, taraflar arasında bir anlaşma sağlanamadığı için bir süre askıya alınmıştı. Ancak şampiyonluk yarışına odaklanmak için verilen aranın ardından, önümüzdeki haftalarda yeni bir görüşme gerçekleşecek.

37 yaşındaki deneyimli kaleci, Galatasaray formasıyla 498 maça çıkarken, rakip takımların filelerini 530 kez havalandırmasına engel olamadı. Ancak 178 maçta kalesini gole kapatarak önemli başarılara imza attı. Muslera, Galatasaray'da geçirdiği süre içerisinde 6 lig şampiyonluğu yaşayarak kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

2011 yılında İtalyan ekibi Lazio'dan 6.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Muslera, o günden bu yana kırmızı-siyahlı formayı başarıyla temsil etti. Şimdi, kulüp ve oyuncu arasında yapılacak görüşme, Galatasaray'ın gelecekteki kaleci rotasını belirlemede kritik bir rol oynayacak.

Galatasaray Fernando Muslera Gelecek Hakkında Son Kararını Veriyor spor süper lig sözleşme samsun samsunhaber futbolcu gündem haber