Galatasaray, Lotus İlaç ile "Şampiyonların Vitamini" Projesini Hayata Geçiriyor

TAKİP ET

Galatasaray Kulübü, Lotus İlaç ile imzalanan iş birliği anlaşması kapsamında "Şampiyonların Vitamini" projesini başlatıyor. Lisanslı vitamin ve gıda takviyeleriyle eczanelerde yer alacak olan proje, dünyada bir ilki temsil ediyor.

 

Galatasaray Kulübü, başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ve Lotus İlaç Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Cihan Sezer'in katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta düzenlenen basın toplantısıyla "Şampiyonların Vitamini" projesini duyurdu.

Bu iş birliği kapsamında Lotus İlaç, Galatasaray lisanslı vitamin ve gıda takviyelerini üreterek eczanelerde satışa sunacak. Niyazi Yelkencioğlu, yaptığı açıklamada anlaşmanın dünyada bir ilk olduğunu vurgulayarak, "Büyüyen vitamin ve gıda takviyesi pazarında Galatasaray lisanslı ürünlerinin yer alacağı 'Şampiyonların Vitamini' projesi ile ciddi bir gelir elde edeceğiz. Hatırı sayılır bir rakam alıyoruz ve satışlar arttıkça kulübümüze katkı da artacak." dedi.

Lotus İlaç Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Cihan Sezer ise projenin Galatasaray için önemli ve farklı olduğunu belirterek, "İnovasyon ve heyecanla geliştirdiğimiz 'Şampiyonların Vitamini' projesi, kulübümüze katkı sağlamak adına atılan önemli bir adımdır. Bu proje ile Galatasaray logolu vitaminleri satışa sunarak kulübümüzü desteklemeyi hedefliyoruz. Dünya genelinde bir ilki temsil eden bu vizyoner adıma çok önemsiyoruz." şeklinde konuştu.

Bu iş birliği aynı zamanda diğer kulüplerle benzer projelerin önünü açarken, Lotus İlaç'ın "Şampiyonların Vitamini" projesi, sektörde bir çığır açma niteliği taşıyor. Yapılan açıklamalara göre, projenin duyulmasının ardından birkaç kulüp ve yurt dışından da teklifler gelmiş durumda.

Galatasaray lotusilaç proje işbirliği