Galatasaraylı Lucas Torreira: 'Hedefimiz bu sene tekrar şampiyon olmak

TAKİP ET

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Lucas Torreira, Çaykur Rizespor galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, "Takım olarak hedefimiz bu sene tekrar şampiyon olmak" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti. Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Torreira, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak sözlerine başladı.

"Çok mutluyum. Bugün ilk golümü attım. Çok çalıştığım ve beklediğim bir şeydi. O yüzden çok mutluyum. Her maç stadyumumuzu dolduran taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bize her maç destek oluyorlar. Çok teşekkürler" diye konuştu.

"Takım olarak hedefimiz bu sene tekrar şampiyon olmak" diyen Torreira, takım arkadaşlarıyla saha içinde uyumlu olduklarını ve geçen sezon Sergio ile iyi bir ikili oluşturduklarını ifade etti. Oyuncu, "Takım olarak hedefimiz bu sene tekrar şampiyon olmak" açıklamasında bulundu.

Geleceği hakkında konuşan Torreira, "Bu formayı giymek bana her gün çok büyük zevk veriyor. Sadece oyuncu arkadaşlarım için değil, bunu bizimle çalışan herkes için söylüyorum. Bu formayı seviyorum ve şu anda uzun bir kontratım var. Bir gün Güney Amerika’ya tekrar dönmek istiyorum. O zamana kadar burada oynayacağım ve bu formaya gereken saygıyı göstereceğim" şeklinde konuştu.

Galatasaray spor futbol süper lig samsun haber