Galatasaraylı Mauro Icardi'den Sürpriz Tarz Değişikliği: Saçları...

TAKİP ET

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi, saçlarına yaptığı renk değişikliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Sarı saçlarıyla tanınan yıldız futbolcu, Instagram hesabından paylaştığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajıyla birlikte pembe saçlarıyla da gündem oldu.

Galatasaray'a transfer olduktan sonra saçlarını sarıya boyatan ve bu tarzıyla büyük ilgi gören Mauro Icardi, şimdi de saçlarını pembe renge büründürerek sürpriz bir tarz değişikliğine imza attı. Sarı saçlarıyla takım arkadaşları ve taraftarlar arasında ikon haline gelen futbolcu, Instagram hesabından paylaştığı duygusal bir mesajla birlikte yeni saç rengini de sergiledi.

Icardi'nin eşi Wanda Nara ile birlikte fotoğrafını paylaşarak "Her günümü koşulsuz sevgisiyle dolduran KADIN'a, bana iki güzel prenses veren KADIN'a, yoldaşım, sırdaşım ve hayatımın aşkına" notunu düşen futbolcu, pembe saçlarıyla adeta bir moda ikonuna dönüşmeye adım attı. Sosyal medyada hızla yayılan bu sürpriz değişiklik, Icardi'nin tarzındaki çeşitliliği bir kez daha gözler önüne serdi.

Galatasaray Mauro Icardi eşi Wanda Nara tarz değişikliği spor futbolcu saçları pembe samsunhaber haber gündem