Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 için bekleyiş sürüyor: Renk seçenekleri sızdı!

TAKİP ET

Samsung Galaxy Z Fold4 ve Samsung Galaxy Z Flip4 için bekleyiş sürerken, yeni bir sızıntı yapıldı. Ross Young tarafından açıklanan sızıntıda katlanabilir telefonların renk seçenekleri paylaşıldı.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonlarının Galaxy Z Fold4 ve Samsung Galaxy Z Flip4 adını taşıması bekleniyor. Yaz aylarında tanıtılması beklenen iki telefon, şimdi yapılan yeni bir sızıntı ile gündemde. Bu sızıntının konusunu Galaxy Z Fold4 ve Samsung Galaxy Z Flip4'ün renk seçenekleri oluşturuyor.

GALAXY Z FLIP4 VE GALAXY Z FOLD4 İÇİN RENK SEÇENEKLERİ GÜNDEMDE

Ekran endüstrisinden Ross Young, bu kez Galaxy Z Fold4 ve Samsung Galaxy Z Flip4 için olası renk seçenekleri ile karşımıza çıktı. Young'ın attığı tweet ile katlanabilir telefonların renk seçeneklerini paylaştığı öne sürüldü.

2021'de insanlar bu telefonları almaya adeta koştu! Apple ve Samsung zirvede

Young'ın iddiasına göre; dikey katlanabilir formda olacak Galaxy Z Flip4; altın, gri, açık mavi ve açık mor renk seçeneklerine sahip olacak. Yatay katlanabilir formda olacak Galaxy Z Fold4 ise bej, siyah ve gri seçenekler ile karşımıza çıkacak.

Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip 4 için paylaşılan bu renk seçenekleri henüz iddia halinde. Yani Samsung, henüz telefonların yukarıdaki renk seçenekleri ile geleceğini doğrulamış değil. Fakat eğer renk seçenekleri doğruysa altın renkli Galaxy Z Flip4, Samsung kullanıcıları için dikkat çekici olabilir