GELECEĞİN SPORCULARI CANİK'TE YETİŞİYOR

TAKİP ET

Canik Belediyespor Kulübü antrenörleri ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilere spor branşları ve bireysel spor çalışmaları hakkında bilgi verdi. Canik Belediyesi uzman antrenörler eşliğinde tarama başlatarak yetenekli sporcular yetiştirnecek.

SAĞLIKLI ZİNDE NESİL
Öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar konusunda bilgiler veren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde gençlerimiz ve çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam ediyoruz. Her bir yavrumuzun zihinsel ve ruhsal gelişimi için mutlaka bir spor branşıyla ilgilenmelerini önemsiyoruz.  Antrenörlerimizle ilçemizde bulunan okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimize spor branşları ve bireysel spor çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Düzenlediğimiz spor okulları, eğlenceli ve eğitici sportif çalışmalara gençlerimize ve çocuklarımıza sporu sevdiriyor, sporla iç içe sağlıklı ve zinde bir nesil yetiştiriyoruz” dedi. 

YETENEK TARAMASI YAPILACAK
İlçede çocukların ve gençlerin ilgi alanları ve yeteneklerine göre spor branşlarına yönlendirileceğini ifade eden Sandıkçı, “Okul ziyaretlerimizin ardından alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde çocuklarımız ve gençlerimize yetenek taraması gerçekleştireceğiz. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimizde gerçekleştireceğimiz yetenek taraması ile öncelikle çocuklarımız ve gençlerimizin ilgi duyduğu spor branşlarına göz önünde bulundurarak, bireysel ve takım sporlarına yatkınlıklarını belirleyip kendilerini ilgili spor branşlarına yönlendireceğiz. Okul hayatlarıyla beraber en az bir spor branşında uzmanlaşmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
----------------------
KIŞ OKULLARI SÜRÜYOR
Canik Belediyesi tarafından ilçedeki gençlere ücretsiz spor eğitiminin verildiği Canik Kış Spor Okullarında çocuklar ve gençlere basketbol, futbol, güreş, judo, boks, taekwondo, muaythai, kick boks, wushu ve halk oyunları branşlarındaücretsiz bir şekilde eğitim veriliyor.