Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Size güzel haberlerim var!

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Seçim güvenliği çalışmaları gözden geçirdik. Size güzel haberim şu; Türkiye'nin her sandığında müşahidimiz temsilcimiz olacak. Bir müjde de şu, onlar kaybedecek, biz 85 milyon olarak kazanacağız" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Samsun'da konuştu. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun reklam filmine yapılan montajı gerçek gibi anlattığı görüntüleri anımsatarak, "Başka söyleyecek sözü kalmayanlar bunu yapar. Sesleniyoruz, Türkiye'yi hiçbir terör örgütüne asla teslim etmeyeceğiz" dedi.

BAHÇELİ'NİN TEHDİTLERİ BİZE SÖKMEZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi: "İlim ve devlet hayatımda örnek aldığım Samsunlu Prof. Ali Fuat Başgil. Çarşamba'da doğmuştur. Kafkas Cephesi'nde savaşmıştır. Demokrasi mücadelesi vermiştir. 1961'de Samsun senatörü olarak Ankara'ya gittiğinde 'cumhurbaşkanı adayı' olmak istedi. Ama darbeciler, onu tehdit ettiler. ‘Hayatını garanti edemeyiz’ dediler. Şimdi aradan 60 yıl geçtikten sonra Bahçeli diyor ki, ‘Muhalefetin vücutlarına mermi doldurulur. Onların hak ettikleri müebbet hapis ya da mermi.' İlk defa bir siyasetçi tehdit ediyor. Bahçeli'nin tehditleri bize sökmez. 27 Mayıs darbecileri gibi bizi tehdit edenler bilsin ki; 14 Mayıs’ta bu darbeci, vesayetçi bu otoriter Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gidecek, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek."

TEK BİR SANDIK DAHİ SAHİPSİZ OLMAYACAK

"14 Mayıs sabahı hep beraber akın, akın sandıklara gitmeye söz veriyor musunuz? Her bir sandığı, her bir oyu korumak için sandıkların başında nöbet tutmak için söz veriyor musunuz? Biz de size söz veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte toplandık ve bütün seçim güvenliği çalışmaları gözden geçirdik. Size güzel haberim şu; Türkiye'nin her sandığında müşahidimiz temsilcimiz olacak. Tek bir sandık dahi sahipsiz olmayacak. Bir müjde de şu, bu kadar saldırmalarının sebebi onlar kaybedecek. Onlar kaybedecek biz 85 milyon olarak kazanacağız." N. Alper CABBAR