Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Mustafa Yeşilyurt: 'Birlikte projeler geliştireceğiz'

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Samsun'u ortak akılla yöneteceğiz. Samsun'a dair kimin fikri varsa onunla birlikte projeler geliştireceğiz "dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, 'Ortak Payda Samsun' vurgusu ile kentin sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerini sürdürüyor.  
Yeşilyurt ve beraberindeki heyet, Samsun Akademik Odalar Birliği (SAOB) ve Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Başkanı Dilaver Öğütçü'yü ziyaret etti. 

'STK'LARI ÖNEMSİYORUZ'

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Yaşanan bu buluşma, şehrin geleceğinin planlanmasında meslek odalarının birikiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Samsun'a dair fikri ve görüşü olan sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Bir kenti ancak ortak akılla yönetebilirsiniz. Herşeyi 'ben bilirim' havasında yaparsanız sıkıntı büyüktür. Bizim Samsun hayalimiz var. Gelişmiş ve kalkınmış bir Samsun hayal ediyoruz. Bu kapsamda projelerimiz hazır.  Vatandaşlarımız bize güvensin "dedi. 

Samsun Samsun Haber Gelecek Partisi Mustafa Yeşilyurt