Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Mustafa Yeşilyurt: "Çarşamba yatırımcıya fırsatlar sunan şehir"

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Çarşamba'nın tarımsal, lojistik ve ticari altyapısının yatırımcılara çok önemli fırsatları sunduğunu söyleyerek, "1 Nisan'dan sonra tüm bu fırsatları harekete geçireceğiz" dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, yerel seçimler öncesinde ilçelerde ve kent merkezlerinde saha çalışmalarına devam ediyor.

Mustafa Yeşilyurt, Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Çarşamba Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Ziyarette Meclis Üyesi Adayları Özgür Deniz Zorlu ve Ahmet Adnan Küstül de yer aldı.

Mustafa Yeşilyurt, Çarşamba ilçesinin lojistik konumu nedeniyle ticari altyapısının yatırımcılara çok önemli fırsatları sunduğunu ancak gerek merkezi hükümet gerekse de yerel yönetimlerin bu fırsatları sadece fındık ticareti üzerinden piyasaya sunduğunu belirterek, Çarşamba Ovası'nın tarımsal zenginliğinin değerlendirilmediğini kaydetti.

ÇARŞAMBA FIRSATLAR KENTİ

Tarım sektörünün başlı başına kalkınma stratejisi, sanayiyle birlikte ticaretin büyümesi gerektiğine vurgu yapan Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Çarşamba çok özel fırsatlara sahiptir. Lojistik olarak karayolu, havalimanı, 12 ay verimli ovası, aynı zamanda sanayi bölgeleri ve güçlü ticari altyapısıyla hem şehrimize, hem de ülkemize özel fırsatlar sunar. Fakat bu fırsatlar bugüne kadar Çarşamba'yı yönetenler tarafından maalesef anlaşılamamıştır. 2024 yılında şehrin altyapısının yeni yapıldığını görüyoruz. Şehir planlaması maalesef yok. 31 Mart'ta vatandaşlarımızın teveccühüyle göreve seçildiğimizde Çarşamba'nın tüm bu fırsatlarını harekete geçirerek, şehrimizin ve ülkemizin en önemli marka değerine sahip ilçelerinden biri haline getireceğiz" dedi.

Samsun Samsun Haber Gelecek Partisi Mustafa Yeşilyurt Çarşamba Samsun Büyükşehir Belediyesi