Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Mustafa Yeşilyurt: 'Çözüm üreten belediyecilik gelecek'

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Vatandaşlarımızın hiç merak etmesinler. Sorun üreten değil, belediyenin tüm mekanizmalarını harekete geçirerek çözüm üreten belediyecilik gelecek" dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, İlkadım ilçesinde pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özellikle gençlerle sohbet eden, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Mustafa Yeşilyurt, "Yerel yöneticilerin sahada aktif şekilde vatandaşı dinlemesi 'temel yönetim anlayışı' olmalıdır" dedi.

Yaklaşık 3 aydır Samsun'un tüm ilçelerini, kalabalık caddelerini, pazar yerlerini gezerek vatandaşlarla buluştuklarını ve Gelecek Partisi'nin 'yerel seçim vizyonunu' ve çözüm önerilerini paylaştıklarını kaydeden Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "Vatandaşın en temel ihtiyaçlarının bile çözülemediği bir dönemi yaşıyoruz. Vatandaşa kulak verdikçe belediyecilik adına acziyet bir dönem olarak nitelendirmek en doğrusu" diye konuştu.

VATANDAŞ ADAYA BAKIYOR

Mustafa Yeşilyurt, "Yerel yöneticiler, kendi beceriksizlikleriyle devletin kurumlarını da acziyete düşürdüğünü ortada. Vatandaş iktidarın gücüyle kolay çözümler beklerken, güncel ihtiyaçlarının bile karşılanamadığı bir dönemden söz ediyor. 31 Mart'ta iktidar partisi ya da muhalefet partisi diye bir seçim yok. Adayların vaatleri ön planda. Bizim yol haritamız belli: 'Çözüm Belediyeciliği.' 31 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimiz günden itibaren başlayarak, sorunları çok kısa sürede çözeceğimizi vatandaşlarımıza taahhüt ediyoruz" şeklinde konuştu.

Samsun Samsun Haber Gelecek Partisi Mustafa Yeşilyurt Samsun Büyükşehir Belediyesi