Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Mustafa Yeşilyurt: "Gelecek'e güvenin mührü basın!"

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "31 Mart'ta bu kardeşinize güvenip, mührü basın. Dersimize çalıştık. Göreve geldiğimizde nereden nasıl, hangi çözümlerle mesaimize başlayacağımızı biliyoruz" dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, yerel seçim çalışmaları kapsamında Salıpazarı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

100 yıl önce Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı kentte "Ayağa Kalk Samsun" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Yeşilyurt, "Yola çıkarken hemşehrilerimizin en büyük ihtiyacının umut olduğunu, umutla birlikte hayata geçirilecek 'Akılcı, Gerçekçi ve Uygulanabilir' projeler olduğunu söylemiştik" dedi.

Mustafa Yeşilyurt, "İnanıyorum ve görüyorum ki; umudumuz dalga dalga yayıldığı gibi 1 Nisan sabahı 'Gelecek' vizyonu, katılımcı ve şeffaf yönetim, SBB'yi yönetecek" sözlerini kaydetti.

BİZİM İLK BULUŞMAMIZ DEĞİL

Samsunlularla sadece seçimden seçime değil, her zaman birlikte olduğunu söyleyen Mustafa Yeşilyurt, "Bizim Samsun'a dair bilgimiz çok. İlçe ilçe, sokak sokak, karış karış gezdik. Herkesin dertlerini dinledik, talepleri biriktirdik, dosya haline getirdik. Çözüm önerilerimizi hazırladık. Dersimize çalıştık. Kimse merak etmesin, göreve geldiğimizde nereden nasıl, hangi çözümlerle mesaimize başlayacağımızı biliyoruz" dedi.

1 NİSAN'DA HAREKET ZAMANI

"Salıpazarı'ndan Yakkakent'e, Alaçam'dan Havza'ya, Vezirköprü'den Terme'ye, Kavak'tan İlkadım'a her yerde aynı heyecanı, aynı umudu görüyoruz" diyen Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, "31 Mart'ta bu kardeşinize güvenip, Gelecek Partisi'ne mührü basın. 1 Nisan sabahından itibaren hep birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde 'hareket zamanı' diyerek, yine ilçelerimizi ziyaret edip, 'başlıyoruz' diyeceğiz" diye konuştu.

Samsun Samsun Haber Gelecek Partisi Mühür Mustafa Yeşilyurt Samsun Büyükşehir Belediyesi