Gelecek Partisi Samsun'da Hareketli Günler Yaşandı

TAKİP ET

Gelecek Partisi Samsun İl Teşkilatı'na; 'Milletvekili Aday Adaylığı' için başvurular gerçekleşti. İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, "Gelecek kadroları her geçen gün büyüyor. Seçim gününe kadar sahadayız" dedi.

Gelecek Partisi Samsun İl Teşkilatı'nda hereketli günler yaşandı. 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde Gelecek Partisi'ne '28. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adaylığı' için başvurular gerçekleşti.

Gelecek Partisi'nin Samsun İl yönetiminde bulunan Disiplin Kurulu Üyesi Abdulvahap Yıldırım, Kurucu İl Sekreteri Okan Ayan, Arge Birim Başkanı Durmuş Kabadayı, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Kahraman ve Bafra Kurucu İlçe Başkanı Osman Sarı, başvuru formunu İl Sekreterliği'ne teslim etti.

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, aday adaylarına başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İKTİDARIN DEĞİŞMESİ LAZIM
Milletvekili aday adayları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Başkan Mustafa Yeşilyurt, "Ankara'da yaptığımız toplantıda Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na Samsun'un sorunlarını içeren raporu verdim. Kendisi detaylıca inceledi. Bizlere seçim gününe kadar sahada olmamız talimatını verdi. Gelecek kadroları her geçen gün büyüyor. Teveccühü sokakta, esnafta net bir şekilde görebiliyoruz. Biliyoruz ki; iktidarın değişmesi, bu ucube sistemin değişmesi lazım. Ülke refaha çıksın. Vatandaş da istiyor. Millet İttifakı mutlaka 14 Mayıs'ta başarıya ulaşacaktır" dedi.

N. Alper CABBAR

Gelecek Partisi Disiplin Kurulu Üyesi Abdulvahap Yıldırım


Gelecek Partisi Kurucu İl Sekreteri Okan Ayan


Gelecek Partisi Arge Birim Başkanı Durmuş Kabadayı


Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Akın Kahraman


Gelecek Partisi Bafra Kurucu İlçe Başkanı Osman Sarı