Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt: Tencerede dert kaynıyor

TAKİP ET

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, "İnsanlar feryat figan ediyor. Tencerede aş değil, dert kaynıyor "dedi. 

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, 2023 seçimlerinde ‘Sandık güvenliğine’ büyük önem verdiklerini ifade etti.

SANDIK GÜVENLİĞİ VURGUSU 

Yeşilyurt, 2023’te yapılacak genel seçimlere yönelik hazırlıklarının devam ettiğini kaydetti.  Seçimde özellikle ‘sandık güvenliğine’ büyük önem verdiklerini vurgulayan Yeşilyurt, “Samsun'da parti olarak sandık görevlilerini belirlemeye başladık. Tespit ettiğimiz sandık görevlilerimizi eğitimlerden geçirmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşın oyu namusumuzdur. Halkın iradesinin en sağlıklı şekilde sandığa yansıması için her türlü tedbiri alacağız" dedi.

'EKONOMİK BUHRAN VAR'

Toplumda başta ekonomi olmak üzere pek çok alanda sıkıntıların yaşandığını anlatan Yeşilyurt, halkın yeni dönemden beklentilerinin omuzlarındaki sorumluluğu ağırlaştırdığını dile getirerek, "Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. İnsanlar feryat figan ediyor. Tencerede aş değil, dert kaynıyor. Alım gücü her geçen gün azalıyor. Türk halkı bunu hak etmiyor. Çünkü biz kahraman bir milletiz "ifadelerini kullandı. 

Zekeriya FIRAT