Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt: 'Samsun'a derman olmaya geliyoruz'

TAKİP ET

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Samsun'un sorunlarını iyi bildiğini belirterek "Samsun'a derman olmaya geliyoruz "dedi. 

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, sahada çalışmalarına devam ediyor. Yeşilyurt, iftar sonrası Canik ilçesinde vatandaşları ziyaret etti, projelerini anlattı, taleplerini dinledi. 

Yeşilyurt, iftar sonrası Canik ilçesinde vatandaşları ziyaret etti, projelerini anlattı, taleplerini dinledi. 

'SBB İYİ 
YÖNETİLMİYOR'

Canik Teknepınar Mahallesi'nde Gelecek Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Mehmet Akkaya'nın katılımlarıyla vatandaşlarla çay sohbetinde bir araya gelen SBB Adayı Yeşilyurt, "Samsun iyi yönetilmiyor. Gençlerimiz işsiz. Vatandaşlarımız mutsuz. Kenti tam anlamıyla kucaklayamayan bir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıyayız. Bu tablo 20 yıldır önümüzde. Artık vatandaşımız değişim istiyor. Biz vatandaşımıza umutsuzluğa kapılmamasını, Gelecek Partisi'nin kadrolarının var olduğunu anlatıyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi bizimle adaletle ve şeffaf şekilde yönetilecek. Şehrimizin her köşesinde hemşehrilerimizin dertlerine derman olacak projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi. 

samsun Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt vatandaşları ziyaret etti seçim vaatleri seçim çalışması siyaset samsun haber gündem haber