Gençler Samsun'da siyasileri buluşturuyor

TAKİP ET

'Gençliğin Yüzleri' oluşumu Samsun'da 2 Nisan Pazar günü düzenleyeceği programda AK Parti Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz ve CHP Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nu gençlerle buluşturacak.

Gençlerin sesini, özgür ve demokratik şekilde topluma ve siyasi partilere duyurmak üzere başlatılan sivil gençlik oluşumu 'Gençliğin Yüzleri' 8 ilde gerçekleştirilen gençlik forumlarının ardından siyasal forumlarla devam ediyor. 

PROGRAM 2 NİSAN 

Oluşumun dördüncü durağı Samsun olacak. Fikirlerini, talep, beklenti ve umutlarını görünür kılmak isteyen ve seçimler öncesi siyasi partilerin gençlik politikalarını gözden geçirmelerini talep eden gençler, 2 Nisan Pazar günü Samsun’un milletvekilleriyle bir araya gelecek. Samsunlu gençler, gençlik forumlarından çıkan 4 ana başlık altındaki çözüm önerilerini (Nitelikli Eğitim, Genç İşsizliği, Gençlerin Siyasete Katılımı ve Gençlerin Temel İhtiyaçlara Erişimi) Ramada Plaza by Wyndham Otel’de düzenlenecek Siyasal Forum’da milletvekillerine ve siyasi parti temsilcilerine aktaracak. 

Siyasi parti temsilcileri gençlerin bu 4 konuyla ilgili sorularını cevaplarken, gençler de farklı siyasi partilerin gençlik meselelerine yaklaşımlarını ve bu konulardaki planlarını birinci ağızdan dinlemiş olacak. Gençler, Samsun’daki Siyasal Forum sayesinde davet edilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ile bir araya gelebilecek. İsmail AKDUMAN