Gençlerbirliği - Samsunspor maçından geriye kalanlar

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlılar, deplasmandaki Gençlerbirliği mücadelesini Douglas Tanque'nin frikik golüyle 1-0 kazandı ve yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı. Futbolcular ve teknik heyet, hakemin bitiş düdüğünün ardından mutluluklarını taraftarları ile birlikte yaşadı. İşte Samsunspor'un galibiyetinden geriye kalanlar...

YENİLMEZLİK SERİSİ 17 MAÇA ÇIKTI

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’deki yenilmezlik serisine Ankara’da yeni bir halka daha ekledi. Ligde oynadığı son 16 karşılaşmada bileği bükülmeyen Kırmızı-Beyazlılar, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gençlerbirliği’ni Brezilyalı futbolcusu Duglas Tanque’nin mükemmel frikik golüyle 1-0 mağlup etti ve seriyi 17 maça çıkardı. 

ŞAMPİYON SAMSUNSPOR SESLERİ

Futbolcular ve teknik heyet, hakemin bitiş düdüğünün ardından soluğu kendilerini desteklemek için tribüne gelen taraftarlarının yanında aldı. Zaferin mutluluğunu taraftarları ile birlikte yaşayan Kırmızı-Beyazlılar, “Şampiyon Samsunspor” sesleri ile Ankara Eryaman Stadyumu’nun adeta inletti. Futbolcuların yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. 

GÖRÜLMEYE DEĞER MUTLULUK

Yılport Samsunsporlu futbolcular ve teknik heyetin karşılaşma sonrasında yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi.

TRİBÜNLERE KOŞTULAR

Kırmızı-Beyazlı takımın oyuncuları, hakemin bitiş düdüğünün ardından soluğu kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarının yanında aldı.

YILDIRIM’A BÜYÜK İLGİ

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Ankara’da oynanan Gençlerbirliği maçında da takımını yalnız bırakmadı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yıldırım, 1-0’lık galibiyetin mutluluğunu yaşadı.

EL ELE SÜPER LİG’E

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım ile Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Takımı Başkanvekili Arzu Uslu, Gençlerbirliği deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin mutluluğunu yaşadı. Arzu Uslu, Başkan Yıldırım ile çektirdikleri fotoğrafı, “Şuraya çifte galibiyet yaşayan iki başkan bırakayım. El ele Süper Lig’e Yılport Samsunspor” mesajıyla yayınlardı.

YERLERİNDE DURAMADILAR

Cezalı olmalarına rağmen Ankara deplasmanında takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan Zeki Yavru ve Yusuf Abdioğlu, 90 dakika boyunca heyecandan adeta yerlerinde oturamadı

Sakaryaspor ile deplasmanda oynanan maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Yılport Samsunspor’un iki kaptanı Zeki Yavru ve Yusuf Abdioğlu, Ankara deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca tribünde büyük heyecan yaşayan Zeki ve Yusuf, karşılaşmanın son dakikalarında adeta yerlerinde oturamadı. Sahadaki takım arkadaşlarına bağırarak onları yönlendirmeye çalışan iki futbolcu, hakemin bitiş düdüğü ile birlikte büyük mutluluk yaşadı.

NURULLAH HASRET GİDERDİ

Bir dönem Yılport Samsunspor forması da giyen Gençlerbirliği’nin kalecisi Nurullah Aslan, karşılaşma öncesinde Kırmızı-Beyazlı takımın yedek kulübesine gelerek hem eski arkadaşları, hem de eski yöneticileri ile hasret giderdi.

HEYECANLI BEKLEYİŞ

Mücadelenin son dakikalarında rakip Gençlerbirliği’nin attığı golün ardından hakem Mert Güzenge, VAR’dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu izlemek için ekran başına gitti. Bu anlarda her iki takım oyuncuları da büyük bir heyecanla Güzenge’nin kararını bekledi. Bir süre pozisyonu izleyen Mert Güzenge, faulü tespit ederek golü iptal etti.  Davut AKTAŞ