Gonca Vuslateri, Sır Gibi Sakladığı Birlikteliği Nikahla Taçlandırdı

TAKİP ET

Bambaşka Biri dizisinde Sedef karakteriyle tanınan oyuncu Gonca Vuslateri, sevgilisiyle yedi aylık hamile olduğu birlikteliğini Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde düzenlenen nikah töreniyle resmiyete döktü. Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilen Vuslateri, sadece adını bildiğimiz sevgilisiyle mutlu bir birlikteliğe adım attı.

Oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuş ve bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu açıklamıştı. Sevgilisiyle olan ilişkisini gizli tutan Vuslateri, 7 aylık hamilelik sürecini sessiz sedasız yaşarken, sevgilisinin kimliği hakkında da bilgi vermemişti.

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Vuslateri, sevgilisi hakkında, "Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok" şeklinde konuşmuştu.

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre, Gonca Vuslateri, sevgilisi Levent Bey ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde düzenlenen aile arasında yapılan nikah töreniyle resmiyet kazandırdı. 7 aylık hamile olan Vuslateri, sadece adını bildiğimiz tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle mutlu bir birlikteliğe adım attı.

Oyuncu Gonca Vuslateri 7 aylık hamile kaldığı sevgilisiyle evlendi evlilik nikah sevgilisi levent bey beşiktaş evlendirme dairesinde evlendi magazin gündem samsunhaber haber