Gönen'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg Olayının Gizemi Çözüldü

TAKİP ET

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e dair önemli bir gelişme yaşandı. Berzeg'in 316 gün önce kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları sonucunda ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA örneği, Berzeg'in kızıyla eşleşti.

Gönen'deki yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 84 yaşındaki Korhan Berzeg'in, 23 Nisan'da Gelgeç Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda, kimlik ve kredi kartları ile birlikte kıyafet ve kemik parçaları bulunmuştu. Yapılan DNA testi sonucunda, kemik parçalarının Berzeg'in kızıyla uyumlu olduğu tespit edildi.

Kaybolduğu tarihten bu yana 312 gün geçen arama çalışmaları, Berzeg'in evinin bulunduğu bölgeden başlayarak geniş bir alanda gerçekleştirildi. Ancak engebeli arazi ve sık bitki örtüsü nedeniyle arama ekipleri herhangi bir iz bulamamıştı.

Kızı Nisa Berzeg'in İngiltere'den gelerek DNA örneği vermesiyle birlikte, kemik parçalarının Korhan Berzeg'e ait olup olmadığı kesinleşecek. Şu an ise arama çalışmaları, kadavra köpeği eşliğinde detaylı bir şekilde devam ediyor.

korhan berzeg balıkesir