Gönen'de Korhan Berzeg'e Ait Malzemeler Bulundu

TAKİP ET

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yapılan arama çalışmalarında, kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'e ait çok sayıda malzeme bulundu. Cesedin yanı sıra kimlik, banka kartları ve kıyafet parçaları bulunurken, olayın detayları araştırılıyor.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen cesedin bulunduğu dere yatağında yapılan arama ve inceleme çalışmalarında, Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu.

Cesedin yanı sıra kimlik, banka kartları ve kıyafet parçaları bulunurken, vahşi hayvan izlerine de rastlandı. Alzheimer hastası olan Berzeg’in yolunu kaybetmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Görgü tanıkları yaşananları şöyle aktarıyor: "Dere yatağında bir su borusu patlamıştı. Hakkı abi ile beraber dere yatağındaki bu su borusunu takip ederek giderken su yatağının 1 metre ilerisinde pantolon gördüm. 1 metre yukarısında da gömlek vardı. Pantolonun yanında da kimlik vardı. Kredi kartı, otobüs kartı vardı. Sonra üzerinde fotoğrafını da gördüm. Daha sonra jandarmaya haber verdim. Jandarma yarım saat içinde olay yerine geldi. Olay yeri inceleme geldi. Etrafta 4 tane falan kemik parçası vardı. Adli tıp kemikleri incelemeye alıp götürdü.”

Korhan Berzeg Asayiş Balıkesir Gönen kayıp Ekonomist