Gözler Nurullah Aslan'a Çevrildi

TAKİP ET

Samsunspor'un kaleye Szumski'yi transfer etmesinden sonrasında gözler Nurullah Aslan'a çevrildi. Başakşehir cephesinden menajerler aracılığı 850 bin Euro'luk teklif geldi, Ankaragücü yönetimi ise 'masaya oturalım' dedi. Trabzonspor ise Uğurcan'ın transferini bekliyor!

MENAJERLER KAPIYI ÇALIYOR

Samsunspor'un kaleye Polonyalı Jakup Szumski'yi transfer etmesinden sonra genç file bekçisi Nurullah Aslan'ın takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Nurullah için özellikle Süper Lig ekiplerince nabız yoklanıyor. Menajerler aracılığı Başkan Yüksel Yıldırım ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'a resmi olmasa da 'satacak mısınız?' şeklinde teklifler gelirken, Ankaragücü ve Başakşehir yönetimi tarafından temas kuruldu.

UĞURCAN TRANSFERİNE BAĞLI

Başakşehir cephesinden menajerler aracılığı ile 850 bin Euro'luk teklif geldi ancak yönetim rakamı az buldu. En ciddi adımı atan ise Ankaragücü yönetimi oldu, 'masaya oturalım' teklifiyle geldi. Trabzonspor'un ise niyeti var. Uğurcan Çakır'ın yurt dışına transferi gündemde. Trabzon cephesinden alınan bilgilere göre Uğurcan'ı satması halinde Bordo-Mavili yönetim, Kırmızı-Beyazlı kulübün kapısını çalacak. Başkan Yüksel Yıldırım, daha yüksek teklif bekliyor.

N. Alper CABBAR