GSİM Müdürü Kasapoğlu kaza geçirdi

TAKİP ET

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu, 19 Mayıs Stadyumu'nda katılacağı bir programa giderken zincirleme trafik kazasına karıştı. Kasapoğlu, hafif şekilde yaralandı

Kaza, Samsun-Ordu karayolu üzeri Canik ilçesinde bulunan viyadük üzerinde meydana geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, 19 Mayıs Stadyumu'nda basın mensuplarıyla düzenlenecek olan programa katılmak üzere makam aracında seyir halindeyken zincirleme trafik kazasına karıştı.

ARKADAN ÇARPTI
Makam aracının sürücüsü vidayük üstünde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Makam aracına arkadan bir otomobil çarptı. Kaza sonrası iki otomobilde de maddi hasar meydana gelirken, GSİM Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve şoför yaralandı.

Kafasından ve belinden hafif şekilde yaralandığı öğrenilen Kasapoğlu'nun tedbir amaçlı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Kaza sonrası belimden kaynaklı tedavi gördüm ancak sağlık durumun gayet iyi" dedi. Selçuk KAYA