Gül & Caner Çiftinin Mutlu Günü

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Caner Göktepe, hayatını Gül Uçar ile birleştirdi. Genç çift, düzenlenen muhteşem nikah töreni ile dünyaevine girdi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatında 10 yıl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan, 2018 yılı Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı olan ve halen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Necla ve Yahya Göktepe çiftinin oğlu Caner Göktepe, Serpil ve Alican Uçar’ın kızı Gül Uçar ile hayatını birleştirdi. 

NİKAH TÖRENİNE 
YOĞUN KATILIM 

Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen nikah merasimine, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Aydın, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun eski İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Gençlik Kolları Başkanı Avukat Mücahit Yılmaz, Atakum Belediyesi eski Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Tok, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Çiftin resmi nikahını Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar kıydı. 

MUTLU ÇİFT 
TEBRİKLERİ KABUL ETTİ 

Başkan Togar nikah merasimi sırasında yaptığı esprilerle salondakileri güldürdü. Resmi ve gönül şahitlerinin huzurunda kıyılan nikahta günün anlam ve önemini belirten kısa birer konuşma yapan protokol temsilcileri, Göktepe ve Uçar çiftine mutluluklar diledi. Çiftin nikah cüzdanını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan takdim etti. Tören sonrası takı merasimine geçildi. Program tebriklerle sona erdi.  

Nazım AKPINAR 

Necla ve Yahya Göktepe çiftinin oğlu Caner Göktepe, Serpil ve Alican Uçar’ın kızı Gül Uçar ile hayatını birleştirdi. Genç çift, muhteşem bir nikah töreni ile dünyaevine girdi. 

Nikah törenine çok sayıda davetli katıldı.