Gülşen, 12 Mayıs'ta Volkswagen Arena'da Hayranlarıyla Buluşuyor

TAKİP ET

Türk pop müziğinin parlayan yıldızı Gülşen, 12 Mayıs'ta İstanbul'daki Volkswagen Arena'da unutulmaz bir konser performansı ile sahne alacak. Kariyerindeki hit şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece vaat eden sanatçının konser biletleri şimdiden tükeniyor

Türk pop müziğinin sevilen ismi Gülşen, 12 Mayıs’ta İstanbul'daki Volkswagen Arena sahnesinde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Gülşen'in müzik kariyeri 1996 yılında çıkardığı "Be Adam" albümü ile başladı ve 2004'te "Of... Of..." albümü ile büyük bir çıkış yaptı. Altın Kelebek ve Kral TV Video Müzik Ödülü’nü kazanan sanatçı, ardından gelen albümleriyle de Türkiye'de büyük satış başarılarına imza attı.

Gülşen, şarkı yazarı kimliğiyle de ön plana çıkarak, meslektaşları için birçok hit şarkıya imza attı. YouTube'da 2015 yılında en çok izlenen Türk şarkıcı olan Gülşen, bir video klibi 200 milyon üzerinde izlenen ilk Türk şarkıcı unvanını elde etti. Şimdiye dek altı Altın Kelebek ve dokuz Kral Türkiye Müzik Ödülü kazanan sanatçı, 12 Mayıs'ta unutulmaz bir performans sergilemek için sahneye çıkacak.

Gülşen magazin Samsun haber Volkswagen Arena