Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Seven: Oyumuz çantada keklik değil!

TAKİP ET

Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Seven, AK Parti'li milletvekillerini eleştirdi. Seven, "Biz Gümüşhaneliler, Samsun'da 60 bin kişilik bir aileyiz. Bizim oyumuzu siz çantada keklik mi sanıyorsunuz?" diye sordu

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu (SAMGÜDEF) Başkanı Op. Dr. Mustafa Seven, sosyal medya hesabından AK Parti'li milletvekillerini eleştirdi.

20 yıl önce AK Parti'ye ilk desteği Gümüşhaneliler'in verdiği ancak gelinen süreçte AK Partili milletvekillerinin "bırakın aramayı sormayı, bizimle hiç bir şekilde diyaloğa bile geçmedi" diyerek, tepkisini dile getirdi.

BİR BELEDİYE BAŞKANI BİZİ DİNLEMEDİ BİLE!

2018 genel seçimlerinde AK Parti'den 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olan Mustafa Seven, şöyle konuştu; "AK Parti'ye ilk desteği Gümüşhaneliler vermişti. Gümüşhaneliler bu iradeyi beyan ederken çekinmedi korkmadı. Yaklaşık 20 yıl boyunca bu desteğini devam ettirdi. Ancak yaklaşık 60 bin kişilik interlandından yıllardır bize yansıyan hoşnutsuzluk ve hayalkırıklığı beni ziyadesi ile üzmüştür. Örnekleri camiamızın malumudur; bir belediye başkanı dernek başkanlarımızın dile getirdiği sorunlarını dinlemek nezaketini bile göstermemiş, yıllarca partiye hizmet etmiş arkadaşlarımızın dahi hiç bir talebi dikkate alınmamıştır. Yıllarca AK Parti'ye hizmet etmiş arkadaşlarımızın talepleri karşılık bulmamıştır" dedi.

OYUMUZU SİZ ÇANTADA KEKLİK Mİ SANIYORSUNUZ

Mustafa Seven, şöyle konuştu; "Biz Gümüşhaneliler, Samsun'da koskocaman bir camia ve 60 bin kişilik bir aileyiz. Samsun için çalışıyor, çabalıyor, istihdama katkı sağlıyoruz. Gümüşhaneliler şunu merak ediyor; 'Bizim oyumuzu siz çantada keklik mi sanıyorsunuz?' Oy zamanı geldiğinde, bize yapılanları da yapılmayanları da unutmayacağız. Parti ayrımı yapmadan Samsun için en faydalı olan ne ise onu destekleyeceğiz. Kim bize bir adım gelirse, biz ona üç adım atacağız."

2018 genel seçimlerinde AK Parti'den 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olan eski Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mustafa Seven, aynı zamanda Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da yapıyor. N. Alper CABBAR

İŞTE O PAYLAŞIM.....