Gurbetteki Samsunlular Destici'yi bağrına bastı

TAKİP ET

BBP Genel Başkanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Destici, İstanbul'daki Samsunlularla buluştu.Destici, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür etti. BBP Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, Destici'ye destek istedi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı ve İstanbul 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Destici,  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMKON) ve Anadolu Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu'nun (SAMDEF) İstanbul Pendik'te düzenlediği 'Samsunlular Birlikte Buluşuyor' adlı buluşmaya katıldı. 

Samsunlulardan büyük bir teveccüh gören Destici, toplantıya öncülük eden BBP Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı’ya, SAMKON'a ve SAMDEF'e teşekkür etti. Destici, Karadenizlilerin Samsunluların her zaman vatan ve milletine bağlı kişiler olduğunun altını çizdi. Karadenizlilere bundan dolayı ayrıca bir sevgi ve saygısının olduğunu ifade eden Destici, kurtuluşun ilk adımının atıldığı kurtaran şehir Samsunlular’dan övgü ile bahsetti.Destici, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ve BBP'ye destek istedi. 

AVCI DESTEK İSTEDİ 

BBP Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, Destici'ye destek istedi. Avcı, "İstanbul’da 1 milyon 200 bin Samsunlu yaşıyor. Bütün Samsunlu hemşehrilerimden 1 oy Cumhurbaşkanımıza 1 oy da Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye oy vermelerini eli öpülesi Samsunlulardan istirham ediyorum "dedi.  N.Alper CABBAR