Güven Gümüşdağ Unutulmadı

TAKİP ET

Geçen yıl Covit 19 salgınında yaşamını yitiren Samsunspor başta olmak üzere birçok kulüpte futbol adamlığı yapmış Güven Gümüşdağ, vefatının 1. Yılında kulüpler tarafından anıldı.

Yılport Samsunspor Kulübü sosyal medya hesabında yayımladığı anma mesajında; “Kulübümüzün U19 Teknik Sorumlusu merhum Güven Gümüşdağ'ı aramızdan ayrılışının 1. yılında saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz” şeklinde paylaşımda bulundu. 

SAMSUN FUTBOLUNUN ÖNEMLİ İSMİ
Atakum Belediyespor yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Daha önce kulübümüzde teknik direktörlük yapan Samsun futbolunun değerli isimlerinden Güven Gümüşdağ hocamızı aramızdan ayrılışının birinci yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.”

GÜÇLÜ HATIRALAR BİRİKTİRDİ
Samsun Kadıköyspor Kulübü ise Gümüşdağ için yaptığı paylaşımda; “Vefatının 1. yılında, kulübümüzde çok güçlü hatıralar biriktiren sevgili dostumuz Güven Gümüşdağ’ı sevgi ile anıyoruz.”

EVCİSPOR’U ŞAMPİYON YAPTI
Gümüşdağ’ın son görev yaptığı Evcispor Kulübü ise; “Kulübümüzü zor şartlar altında şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselten ve adını kulüp tarihimize altın harflerle yazdıran değerli hocamız, abimiz, dostumuz  Güven Gümüşdağ’ın vefatının 1. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.  Mekanın cennet olsun güzel insan.” Zekai Anıl