Hacınabi'de Transfer Şov

TAKİP ET

Yeni sezonda hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Bafra Hacınabispor'da transfer şov devam ediyor. Mavi-Beyazlı ekip iç ve dış transferde dört oyuncuyu renklerine bağladı. 

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig play-out maçında Karasamsunspor’a mağlup olarak Bölgesel Amatör Lig’in kapısından dönen Bafra temsilcisi Hacınabispor, yeni sezon öncesinde transferde hız kesmiyor. Önceki günlerde birçok oyuncuyu renklerine bağlayan Mavi-Beyazlı ekip iç ve dış transferde dört oyuncuyu daha renklerine bağlayarak adeta imza şovu gerçekleştirdi.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Hacınabispor iç transferde geçen sezonki kadrosunda yer alan genç yeteneklerden Bafra’nın öz çocuğu Hayati Genç, Alperen Ovalı’yı transfer etti. Bafra temsilcisi, dış transferde ise önceki sezonlarda Çarşambaspor ve Gerze Belediyespor formaları giyen sağ bek Deniz Çakaner ve yine Bafra'nın öz evlatlarından olan Atakum Belediyespor ve Karasamsunspor’da forma giyen kaleci Serkan Gül'ü renklerine bağladı. Hacınabispor’da transferin devam edeceği ifade edildi.  Zekai Anıl