Hafız Abdurrahman Sadien, Canik'te Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle Büyüledi

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde düzenlenen Berat Kandili programında Dünya Kur'an Güzel Okuma Birincisi Abdurrahman Sadien, muazzam sesi ve etkileyici tilavetiyle katılımcıları büyüledi.

Canik Belediyesi tarafından Hasköy Meşe Cami’nde düzenlenen Berat Kandili programında Dünya Kur’an Güzel Okuma Birincisi Abdurrahman Sadien, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Davudi sesi ve muazzam okuma yeteneği ile tanınan Sadien, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle Caniklileri büyüledi.

Programa ilgi büyük oldu ve yüzlerce vatandaş, Güney Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien'in Kur’an tilavetini dinlemek için saatler öncesinden Hasköy Meşe Cami’ne akın etti. Sadien, gerçekleştirdiği etkileyici tilavetle gönüllerde iz bıraktı. Program sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Berat Kandili'ni tebrik ederek, programlara katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Canik Belediyesi, düzenlediği bu tür etkinliklerle ilçede milli ve manevi değerleri yaşatma çabasını sürdürüyor. Programda vatandaşlara yapılan ikramlarla da etkinlik coşkusuna katkı sağlandı.

Katılımın yüksek olduğu etkinlikte Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın önderliğinde düzenlenen milli ve manevi temalı etkinlikler, ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Canik Belediyesi, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirecek etkinliklere devam ediyor.

 

Samsun Canik ilçesi Hafız Abdurrahman Sadien Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Hasköy Meşe Cami