'Hakemleri Geçemedik'

TAKİP ET

Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, KBBL play-off ilk maçında evinde karşılaştığı Mersin Üniversitesine 53-44 mağlup oldu. Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, inanılmaz hakem hataları ve yanlışlar sonunda sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi. 

HATALI KARARLAR
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi play-off grubu ilk maçında evinde Mersin Üniversitesine 53-44 yenilen Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, Mersin karşısında başa baş bir oyun ortaya koyduklarını dile getirerek; "Lig maçlarında iki kez yenildiğimiz mersin ekibine play-off ilk maçında 53-44 yenildik. Rakibimize karşı, başa baş ve mücadeleci oyun ortaya koyduk. Karşılaşma hakem triyosunun verdiği yanlış ve hatalı kararlar altında oynandı. Rakibi her yakaladığımızda hakemler tarafından direncimiz kırıldı" dedi. 


ÖZVERİLİ ÇALIŞMA
Verilen emekler ve çabaların boşa gittiğine üzüldüklerini dile getiren Zorlu, "Bu kadar emek, çaba ve yatırımlara yazık oluyor. Bizler sadece Samsun'un değil, ülkemizde kadın basketbolu altyapısını oluşturmak için yaptığımız özverili çalışmalara üzülüyoruz. Mücadele etmek ve uzun yıllar mevcut çalışmalarımızı devam ettirmek önceliğimizde. Ancak bugün anladık ki bir kez daha düşünmemiz gerekecek. Staff ekibimizi ve bütün oyuncularımızı kutluyor, rakibimize başarı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Zekai ANIL